Bombă! Uniunea Europeană nu-i mai consideră vaccinați pe cei care s-au vaccinat cu Johnson&Johnson

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Noul regulament al Comisiei Europene privind certificatele digitale Covid cuprinde o prevedere șocantă. Vaccinurile Johnson&Johnson nu mai sunt recunoscute, astfel că cei care s-au injectat cu acest produs vor apărea ca nevaccinați. Autoritățile din România știau acest lucru și, totuși, nu au anunțat populația. Singura măsură a fost aceea de a scăpa de cele 3,3 milioane de doze pe care țara noastră este obligată să le cumpere, prin donare sau revânzare.

Cei peste două milioane de români care s-au vaccinat cu Johnson, precum și cei aproape 41.000 care au făcut rapelul cu acest produs nu vor putea obține certificat digital Covid pentru a călători în afara țării. Comisia Europeană a decis, în noul Regulament pentru certificatele Covid, care va fi valabil până în iunie 2023, să nu mai recunoască vaccinul Johnson & Johnson, fără niciun fel de explicație. Nici în România autoritățile nu au comunicat pe acest subiect, însă, discret, s-au luat măsuri de reducere a administrării acestuia. Astfel, la ora actuală, România mai are pe stoc 1,6 milioane doze de Johnson, însă a renunțat la cele peste un milion de doze opționale pentru 2022.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top