Brevet Pfizer pentru urmărirea de la distanță a persoanelor vaccinate împotriva Covid-19 cu tehnologia ARN mesager (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În 31 august 2021 a fost aprobată cererea de brevet a firmei Pfizer, brevet care este primul, dintr-o lungă listă de 18.500 de asemenea brevete, folosite pentru tehnologii care permit urmărirea persoanelor vaccinate de la distanță. Aceste tehnologii au capacitatea de a facilita localizarea și identificarea persoanelor vaccinate, în întreaga lume, folosind frecvențele de microunde pulsate din turnurile de comunicații celulare.

Avocata germană, Beate Bahner, specializată în dreptul medicinei afirmă că ingredientele principale ale vaccinurilor împotriva Covid-19 sunt produse de firme, care se ocupă cu tehnologii de rețele de telefonie mobila. Aceste companii afirmă că produsele lor sunt strict pentru scopul de cercetare și nu pentru utilizare „la” sau „în” om.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top