Brigitta Dachmann, o creatoare de modă de 29 de ani din Cluj, a decedat după ce s-a vaccinat împotriva Covid-19 la îndemnul lui Răzvan Cherecheș

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Brigitta Dachmann, o creatoare de pălării de 29 de ani din Cluj-Napoca, originară din Satu Mare, a intrat subit în moarte cerebrală joi, 19 august 2021, la secția ATI II a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca, potrivit OKmagazine.ro și DoctorulZilei.ro.

În ultima postare pe paginile de socializare, tânăra dansa la un celebru festival. A mers acasă, i s-a făcut rău și apoi s-a stins, după ce ar fi suferit un anervrism cerebral, notează și România TV. Mai exact, un accident vascular cerebral (AVC), după cum subliniază Jurnal de Satu Mare.

Pe 9 august, Brigitta Dachmann fusese alături de iubitul ei la festivalul Electric Castle și postase fericită fotografiile pe care le-a făcut acolo. O săptămână mai târziu, tânăra din Cluj, în vârstă de doar 29 de ani, suferea de un anevrism cerebral și intra în moarte clinică.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top