”Buncărul președintelui” – Dezvăluiri despre rețeaua de tuneluri din Capitală. Unde se ascunde Iohannis în caz de urgență

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Klaus Iohannis se poate plimba cu mașina electrică, pe sub pământ, de acasă, până la Palatul Cotroceni şi la Casa Poporului. În caz de război sau dezastre naturale, buncărul de la Palatul Parlamentului devine centrul de comandă al României, unde se adună conducerea politică și militară a țării și unde se iau deciziile cele mai importante.

Acestea sunt dezvăluiri cuprinse în cartea “Buncărul Preşedintelui”. Jurnalul și editura Hoffman vă oferă începând de miercuri, 13 octombrie, această carte specială, cu o temă ne mai abordată până în prezent.

“Buncărul președintelui” e povestea fascinantă a lumii de sub București, pe care conducătorii noştri au folosit-o în caz de necesitate ori, mai nou, ca să evite aglomerația creată de “plebe” la suprafață.

Citește mai mult pe site-ul Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top