Ca să nu piardă fondurile de la Big Pharma, cercetători britanici refuză să facă publice efectele secundare ale vaccinurilor ARN mesager

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Cardiologul britanic Aseem Malhotra, proclamat de Sunday Times drept unul dintre cei mai influenți 500 de oameni din Marea Britanie și printre primii zece „Smart Set” de London Evening Standard, de două ori între primii 50 de pionieri BME din cadrul Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, a declarat pentru GB News că un coleg de la o instituție prestigioasă de cercetare i-a confirmat, sub protecția anonimatului, legătura, observată prin studii imagistice, dintre inflamația arterelor coronare și vaccinurile ARNm, și a declarat că mulți cercetători preferă să nu-și publice constatările de teama de a nu-și pierde finanțarea din partea industriei medicamentelor.

Dr. Malhotra a mai spus că deține informații primite de la comunitatea de cardiologi din Marea Britanie care arată o creștere substanțială a deceselor din motive cardiace la tineri.

„Încă din luna iulie știm că există un exces de 10,000 de morți care nu au legătură cu COVID, morți cauzate, în cea mai mare parte, de probleme circulatorii ca infarctul și accentul vascular cerebral. Știm de asemenea că avem o creștere de 30% a cazurilor de decese la domiciliu, de multe ori având drept cauza stopul cardiac.”

Citește mai mult site-ul pe Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top