Cad și suporterii: Un tânăr de 30 de ani a făcut stop cardiac la meciul Roma – Spezia, din Italia. La meciuri au acces doar spectatorii vaccinați

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


În minutul 30 al partidei AS Roma – Spezia, din prima divizie italiană, un suporter al echipei romane s-a prăbușit în tribună, scrie Gazzetta dello Sport.

Tânărul, despre care sursa citată afirmă că avea în jur de 30 de ani, a căzut, stârnind panica în jurul său. A fost resuscitat de urgență și trimis la o clinică din apropierea stadionului Olimpic, unde are loc partida menționată.

Din 6 decembrie, în Italia este în vigoare Super Certificatul Verde. Conform acestei hotărâri, la partidele de fotbal și alte evenimente, pot participa doar persoanele vaccinate sau cele care au trecut prin boală.

Vestea vine după ce duminică, cel puțin trei fotbaliști, dintre care unul care evoluează în Italia la Napoli, fie au căzut din picioare, fie au acuzat probleme respiratorii sau de durere.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top