Călin Georgescu: Aşa-numita „dreaptă” s-a culcat mereu cu aşa-numita „stângă” în imensul pat de bordel care este politica românească (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


„România a avut primari buni, dar puțini și aceștia au fost îndepărtați pentru că nu au trecut testul: ești cu noi, furi cu noi sau nu,” explică domnul Călin Georgescu într-un interviu.
„România are în continuare un potențial imens, și cea mai importantă resursă o reprezintă resursa naturală și resursa umană,” a declarat Călin Georgescu.
Călin Georgescu descrie cum România a ajuns în acest impas de oameni politici: „Politicienii de azi sunt nefericiți pentru că singura lor grijă este să facă bani și pe urmă de a se feri să nu se știe cum au făcut acei bani. România este condusă de oameni pseudoculți. Între 1942-1965, oamenii culți din țară au fost alungați pentru a nu fi lideri de opinie, iar după 89 au venit la putere pseudoculții.”
De ce merg lucrurile atât de rău în România? Călin Georgescu subliniază deficiențele din sistemul românesc într-un interviu scurt, dar bogat ca informație.
„România este plină de bănci care au furat lumea și farmacii care să o îmbolnăvească. Este
condusă de marile corporații, de sistemul neoliberal, în care totul este la nivel de consum,”
susține Călin Georgescu pe pagina sa oficială de Facebook.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top