Călin Georgescu: Boala vine când sistemul imunitar este scăzut. Vaccinul, prin esență nu întărește sistemul imunitar (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


„Să vă spun și eu două vorbe despre vaccin”, a început discursul dr. Călin Georgescu, un militant al României suverane și independente. Vaccinul nu are cum să vindece gripa sau să închidă virusul, ci este un motor de îmbogățire pentru corporațiile farmaceutice.
„Când am să văd vreun virus după gratii, închis într-o cușcă, eu mă vaccinez primul. Asta înseamnă că Dumnezeu l-a creat greșit pe om. Le-a spus ăstora să creeze un vaccin care să stimuleze sistemul imunitar la oameni. Acceptați vaccinul cum acceptați și istoria falsă scrisă azi de către trădătorii de țară. Lumea această este condusă de o turmă a marilor corporații,” a declarat Călin Georgescu într-o conferință publică făcând apel la informarea corectă despre vaccin și publicată pe pagina sa oficială de Facebook.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top