Călin Georgescu, despre Big Pharma și controlul ei asupra populației: Scopul Big Pharma nu este vindecarea oamenilor, ci profitul (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Dr. Călin Georgescu discută despre circuitul Big Pharma și cum aceste corporații își asigură controlul asupra României și asupra lumii. Industriile cele mai dezvoltate din ultimii ani și ajutate de către pandemia orchestrată sunt: industria farmaceutică, industria alimentară și băncile, băncile care azi nu sunt diferite de ceea ce făceau cămătarii pe vremuri, afirmă Călin Georgescu. Scopul Big Pharma nu este vindecarea oamenilor, ci profitul: „Nici nu pot compara cu traficul de droguri”.
Marii titani de control a lumii sunt: industria alimentară care te hrănește cu plastic, vândut pe rafturile supermarket-urilor, băncile care sunt un stat în stat și industria farmaceutică ce profită de pe urma îmbolnăvirilor oamenilor, notează Călin Georgescu pe pagina sa de Facebook.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top