Călin Georgescu: Nu există guverne, există doar multinaționale pe care guvernele le urmează! (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Călin Georgescu este expert în dezvoltarea sustenabilă cu o experiență recunoscută în domeniu de mai bine de 17 ani în cadrul Națiunilor Unite. Acesta surprinde în conferințele sale modul cum România a ajuns la stadiul grav la care este astăzi „într-un stadiu de colivie, stăm îndărătul gratiilor, până când bătrânețea și rutina se vor obișnui cu ele și vitejia nu va fi decât o stare uitată.”
Călin Georgescu atrage atenția asupra faptului că românii sunt oameni liberi, independenți și puternici dacă își recapătă identitatea națională și independența economiei politice.
„Nimeni, pe acest pământ, nu are voie să vă trăiască propria existență.”
Cea mai mare șansă pentru industriile alimentare, pharma, medicale și de asigurări de sănătate de a-și face profit este atunci când o societate acceptă să i se spună ce să facă, cum să se simtă și ce să gândească de către corporații, este de părere dr. Călin Georgescu. „Nu există guverne, există doar corporații pe care guvernele le urmează”, susține aceasta pe pagina sa oficială de Facebook.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top