Călin Georgescu: Știați câți copii dispar în România în fiecare an și nu mai sunt găsiți niciodată? (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


„M-am tot întrebat de ce omului care se naște originar, îi place să moară la indigo. Doar individualitățile pot crea o societate în care să domnească bucuria și belșugul, și care să fie umană în adevăratul sens al cuvântului,” cuvântează domnul Călin Georgescu în proiectul acestuia de a reclădi o Românie independentă și informată, eliberată de dogma prostiei și a fricii.
„Pandemia este o manipulare fină prin care să te simți vinovat de îmbolnăvirea altora” menționează Călin Georgescu într-un monolog din spațiul public care militează pentru imunizarea naturală a pacienților cum e și firesc pentru organismul uman. „Atunci când oamenilor le este frică, îi urmăresc foarte bine pe politicieni. Întreaga omenire este o turmă bine dresată care servește energetic unei minorități care o conduce ”, declară Călin Georgescu explicând ușurința cu care industriile farmaceutică, militară și băncile pot controla lumea în ziua de azi datorită pandemiei.
„Este foarte interesant că în ultima perioadă nu mai este niciun terorist, dar teroristul numărul 1 este media care se pune în slujba unor puteri oculte. Ei au cifrele și informațiile. Vreau să menționez și eu puțin realitatea de astăzi: în fiecare minut mor 40 de copii de foame pentru că aceleași puteri oculte care transmit decizii aberante au distrus țările acestor copii, au furat resursele. Tot în fiecare minut se cheltuiesc 1,3 milioane de dolari din banii publici pentru înarmări. În fiecare an, dispar pe rețeaua mondială de pedofilie 8 milioane de copii, numai în România dispar anual 400 de copii. Ce fel de specie suntem?,” declară Călin Georgescu pe pagina sa oficială de Facebook.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top