Călin Georgescu susține că a demisionat din Clubul de la Roma: În CV-ul meu scrie că sunt om liber și suveran. Despre masonerie: Dezavuez această instituție (Video)

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Călin Georgescu, propunerea partidului AUR pentru funcția de premier, a dezvăluit că a demisionat din Clubul de la Roma și că nu mai este membru în nicio organizație internațională.

El a mai spus că își va modifica CV-ul, astfel încât să conțină doar o singură propoziție: „Sunt un om liber și suveran”.

„Naționalist am fost dintotdeauna, așa m-am născut.

Eu mă mărginesc să spun ceea ce simt, ceea ce cred, energia cuvintelor contează mai mult decât a citi de pe o fițuică făcută de un consilier.

Mi-am dat demisia, exact de ziua mea, pe 26 martie. A fost un act de curățenie în fața mea, nu doresc să mă iudesc. Mi-a fost scârbă de corectitudinea politică. C de la Roma s-a născut prin munca unui geniu, cu o temă uriașă, și anume trezirea la realitate la ce se întâmplă prin utilizarea necontrolată a resurselor de către marile corporații, dar cum a fost și cu alte instituții, a fost înghițit și cumpărat de-a lungul timpului. Eu sunt liber, nu mai fac parte din nicio instituție internațională cu tente globaliste și CV-ul meu îl vom reface cu o singură propoziție: „Sunt un om liber și suveran”.”, a declarat el la emisiunea lui Mădălin Ionescu.

Călin Georgescu a fost întrebat dacă este mason, iar fostul expert ONU în dezvoltare durabilă a negat, afirmând chiar că dezavuează această organizație. El a declarat că Alexandru Ioan Cuza a fost cel mai mare om politic român.

Întrebat ce înseamnă a se „iudi”, Călin Georgescu a explicat că se referă la trădare și trădători, așa cum Iuda L-a trădat pe Hristos, nicidecum la poporul evreu.

„Pot fi masoni (membri ai Clubului de la Roma), dar nu are nicio legătură, nu e obligatoriu. Nu am nicio legătură cu masoneria, ba din contră, dezavuez această instituție. Ceea ce pot spune e că această instituție a fost cumpărată, iar astăzi nu poate fi decât o adunătură lamentabilă.

Instituția masonică astăzi nu are nicio legătură cu interesul național. La cum arată astăzi România, înseamnă că toți politicienii care sunt în masonerie, au trădat. Conștiința țării tale constă în suveranitatea țării tale și a ta ca individ”, a concluzionat el, relatează R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top