Care este adevărul din spatele vaccinurilor? O posibilă explicație

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Nimeni nu va putea schimba vreodată realitatea întipărită pe milioane de oameni, oricât de mult ne-am dori.

Se spune că aceste campanii masive de vaccinare a populației îți vor binele, ajutându-te să treci ușor pe lângă moarte fără a cunoaște ghinionul de a gusta din ea. Cândva era nevoie de o singură doză pentru a putea visa la această poveste, dar cu timpul dozele s-au adăugat, mutațiile virusului s-au accentuat, iar internetul s-a aglomerat de articole care afirmă clar și răspicat imposibilitatea existenței unei corelații între cele două aspecte indubitabile. Majoritatea publicațiilor urmăresc aceeași țintă, exprimându-și dezacordul în fața celor care îndrăznesc să nege eficiența vaccinării.

Odată apărute opiniile unor specialiști care au demonstrat prin studii clare faptul că imunitatea dobândită natural este superioară vaccinării, defensivele nu au întârziat să își prezinte contraargumentele. “Replica lui Luc Montagnier este falsă”, ” Falsă informație legată de imunitatea naturală”, ” Vaccinații transmit virusul la fel de mult ca nevaccinații – de ce este falsă această știre” și așa mai departe. E plin internetul de aceste titluri incendiare, iar dacă ai pura curiozitate de a citi opiniile ” false”, este nevoie de o doză considerabilă de efort și de concentrare pentru a răscoli internetul după ele. “Justiția socială” a avut grijă să cenzureze cât mai mulți medici care au opinii diferite și să continue să manipuleze sub pretextul salvării omenirii.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top