Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: Am fost foarte paranoică

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Carmen Brumă (43 de ani) și Mircea Badea (47 de ani) au împreună un fiu, Vlad, în vârstă de aproape 7 ani. În cadrul emisiunii Xtra Night Show, vedeta de televiziune a vorbit despre ce fel de mamă este. Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică” Întrebată dacă s-a vaccinat anti-COVID-19, Carmen a dezvăluit: „Nu, Mircea nu s-a vaccinat. Nici eu, pentru că nu m-a fugărit nimeni cu vaccinul, dar dacă m-ar fugări, m-aș împiedica imediat. Deocamdată a trebuit să mă pun pe liste. Nu sunt în categorie”. Întrebată apoi ce fel de mamă este, Carmen a continuat: „Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt «sub tratament». (…) Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic.

Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios. Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”. „Vlad urmează să meargă la școală din toamnă. Am trecut prin procedura de înscriere, care presupune niște etape”, a adăugat. În martie 2021, după o vacanță petrecută în Dubai, fiul perechii „a avut o mică problemă de sănătate”. „A fost o vacanță, să zicem că reușită, chiar și cu experiențele negative, dar important este că totul s-a terminat cu bine. Nu aș vrea să intru foarte mult în detalii. Am avut o mică problemă de sănătate cu Vlăduț, nu COVID, că toți se gândesc la asta. Am avut o problemă de sănătate la care nu ne-am fi gândit, dar s-a rezolvat”, a explicat Carmen Brumă atunci, informează Unica.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top