Actrița Carmen Tănase, despre discriminarea persoanelor nevaccinate: Cum ar fi să iasă la vot doar cei vaccinaţi?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Actriţa Carmen Tănase a răbufnit după anunţul premierului Florin Cîţu de a acorda privilegii pentru cei vaccinaţi şi a explicat că „fiecare om trebuie să decidă ce face cu corpul său”.

Carmen Tănase a precizat că nu ar trebui să existe discriminări între oamenii care se vaccinează şi cei care nu vor să facă acest lucru.

„După părerea mea umilă, de nespecialist, este ușor grotesc ceea ce se întâmplă. Consider că fiecare om trebuie lăsat în pace și să stea în puterea lui să decidă ceea ce face cu corpul său. Sloganul acesta care se tot învârte, “Libertatea ta se oprește atunci când îmi încalcă libertatea mea” deja a devenit un clișeu.

Nu, libertatea mea, libertatea ta și a oricui nu se oprește deloc. Este libertatea mea să decid dacă fac ceva sau nu cu propriul meu corp. (…) Ai dreptul să poți face tot ceea ce fac ceilalți. (…) Cei care nu sunt lăsați să participe la anumite lucruri ale societății să fie scutiți de plata taxelor și impozitelor.

Ce părere aveți? Să nu iasă la vot, de exemplu. Cum ar fi să fie campanie electorală și să se meargă la alegeri. Ar merge doar vaccinații?

(…) Am putea să facem un lucru de bun-simț, adică să lăsăm oamenii în pace să hotărască singuri ce au de făcut. Până acum nu ne-a dus nimeni de mână, slavă Domnului, nu a murit nimeni de grijă până acum”, a declarat Carmen Tănase, potrivit Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top