Cătălin Amieroaie: De ce nu se duc refugiații afgani sau migranții musulmani în țările arabe, bogate, aflate în apropiere?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


De ce nu se duc refugiații afgani sau migranții musulmani în țările arabe, bogate, aflate în apropiere precum: Qatar, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Kuwait, Oman sau Turcia? Sau de ce nu sunt primiți în aceste țări? Arabia Saudită are o populație de vreo 35 de milioane de locuitori și un teritoriu cât Franța, Germania, Marea Britanie, Suedia, Norvegia, Belgia și Olanda la un loc, deci enorm, și stă și bine economic. Țările acestea sunt toate musulmane, bașca și sunnite, la fel ca și Afganistan, deci integrarea ar fi foarte facilă, chiar naturală aș putea spune. De ce trebuie să traverseze mări și țări, mii și mii de kilometrii pentru a ajunge în Scandinavia de exemplu? Oare nu avem de a face cu un plan bine orchestrat de islamizare a Europei? Ba da, eu așa cred.

Sursa: Gandeste.org

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top