Cătălin Drulă e invidios că AUR a perfecționat metoda USR și a urcat în sondaje (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Preşedintele USR, Cătălin Drulă, afirmă că sondajele de opinie pe care partidul le are arată că „românii îşi pun speranţa în USR”, care a demonstrat că ştie să guverneze. Pe de altă parte, Drulă susţine că Alianţa pentru Unirea Românilor, situată pe poziţia a treia, înaintea USR, în sondaje, „este în continuă scădere, pentru că oamenii văd că nu are soluţii”. Liderul USR ironizează AUR, afirmând: „Cu două sloganuri de galerie şi trei live-uri nu poţi guverna România”.

Întrebat duminică, în conferinţa în care a fost anunţat rezultatul alegerilor interne din USR pentru preşedinţia partidului, cum explică rezultatele sondajelor de opinie care arată că AUR se află înaintea USR în preferinţele electoratului şi ce va face pentru a căpăta încrederea oamenilor, Cătălin Drulă a răspuns că, din informaţiile pe care le are, AUR „este în continuă scădere”.

Citiți mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top