Catherine A. Fitts a dezvăluit intențiile Forumului Economic Mondial pentru Sfârșitul Umanității, cu Actele Electronice, Codul QR și Identitatea Digitală (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Începutul acestui an a fost marcat de patru evenimente importante pentru umanitate: Mitingul doctorilor anti-Dictatura Covid de la Washington, din 23 ianuarie 2022 (pe care îl oferim integral în baza acestui material), desfășurat în paralel cu o Conferință publică la Bruxelles, în aceeași zi, organizată de Children’s Health Defense, asociația avocatului Robert F. Kennedy Jr., la care a participat și Vera Sharav, de unde oferim filmarea de mai sus, audierea publică din Senatul SUA organizată de senatorul republican Ron Johnson (a cărei filmare de peste 2.000.000 de vizionări o publicăm, de asemenea, mai jos) și ultimul dar nu cel din urmă: marea demonstrație a Convoiului Libertății din Ottawa și de pe tot cuprinsul Canadei. Modul în care s-a finalizat acestă manifestație pentru Libertate planetară (vom reveni într-un articol cu această temă) demonstrează că analista Catherine Austin Fitts a avut întru totul dreptate la conferința de la Bruxelles din care prezentăm extrasul video de mai sus, tradus de o colaboratoare ActiveNews, căreia îi muțumim foarte mult. Citiți, ascultați, luați aminte:

„In primul rand as dori sa multumesc organizatiei Children Health Defence pentru oportunitatea de a face parte din consiliul de administratie si de a fi astazi alaturi de dumneavoastra. Aceasta este o organizatie pe care o recomand din mai multe motive. Are un site web bine pus la punct, este o buna sursa de informare, intreprinde actiuni de contestatie peste tot in Statele Unite si de aparare si educare aici in Europa.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top