Caz șocant la Constanța! Un pacient suspect de COVID s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul cinci al spitalului

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Caz șocant la Spitalul din Constanța. Un bătrân de aproximativ 79 de ani a murit, duminică dimineaţa, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unității medicale.

Caz șocant la Constanța! Un pacient suspect de COVID s-a sinucis. S-a aruncat de la etajul cinci al spitalului

Un bătrân de aproximativ 79 de ani a murit, duminică dimineaţa, după ce s-a aruncat de la etajul 5 al unității medicale.

Bărbatul avea cancer la colon și era suspect de coronavirus. Intrase în contact cu un confirmat cu COVID.

Pacientul fusese operat la Spitalul din Constanța și intervenția fusese o reușită. Totuși, duminică dimineața a decis să-și ia viața, aruncându-se de la etajul cinci al spitalului.

Medicii au intervenit de urgență și i-au acordat primul ajutor. Din păcate, însă, eforturile acestora au fost în zahar. Omul nu a mai putut fi readus la viață și a fost constatat decesul.

Bărbatul era contact al unui infectat cu coronavirus, dar încă nu fusese stabilit cu exactitate dacă avea sau nu infecția.

Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanţele în care s-a produs tragedia.

Un alt caz extrem la un pacient cu COVID s-a petrecut în Galați

Nu e primul caz de acest gen. În luna decembrie, un bărbat de 68 de ani, infectat cu coronavirus, s-a sinucis într-un salon al Spitalului Județean din Galați.

Un pacient infectat cu coronavirus a fost găsit spânzurat într-un salon al Spitalului Judeţean Galaţi. Bărbatul de 68 de ani a fost găsit decedat de către medicul de garda care a inceput imediat manevre de resuscitare. Din păcate, nu a putut să-l salveze. Reprezentanţii spitalului au sunat la 112 şi au alertat Poliţia.

„Apelul la numărul unic de urgență 112 a fost la ora 6.10, a venit de la secția ATI. Medicul de gardă de la Secția reanimare a Spitalului Județean a anunțat că un bărbat de 68 de ani, pacient al secției, a fost găsit spânzurat. S-au făcut manevre de resuscitare, dar fără succes. Polițiștii au mers la fața locului, s-au făcut primele verificări și s-a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Galați, Gabriela Costin, scrie România TV.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top