Ce conține Contractul Educațional pe care părinții sunt presați să-l semneze și de ce nu trebuie semnat!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Părinți,
NU semnați Contractul educațional!

El are ca parte integrantă o Anexă care permite aplicarea de proceduri medicale (inclusiv vaccinuri) fără acordul părintelui și fără ca părintele să fie anunțat !!

Vă rugăm să reţineţi:

Contractul educațional cu Anexa sa, precum și chestionarul Ministerului Educației cu privire la acordul Dvs pentru vaccinarea copilului, sunt mijloace de manipulare și de viciere a consimţământului Dvs.
Întrebările vizează date cu caracter personal, date medicale cu caracter confidenţial, care figurează în mod normal în dosarul medical al unei persoane și nu au caracter public.

Dreptul la învăţătură este constituţional și nu poate fi îngrădit.

Este evident faptul că pentru actul vaccinării nu există consimţământ informat. Părintelui nu-i sunt aduse la cunoștinţă riscurile vaccinării (care sunt deja cunoscute ca fiind grave și frecvente) și pe nimeni nu interesează istoricul medical al copilului (eventuale boli cronice, boli autoimune, boli în evoluţie) care ar contraindica vaccinarea.

Reţineţi:

Presiunile de orice fel asupra părinţilor sunt nepermise legal, deci nu poate fi invocată nicio lege care să vă oblige să semnaţi ceva împotriva voinţei Dvs.
Refuzul de a completa un contract sau de a da o declaraţie NU TREBUIE JUSTIFICAT. Deci, NU PUTEȚI FI OBLIGAȚI SA SEMNAȚI O DECLARAȚIE ÎN CARE SA SPUNEȚI CA NU SUNTEȚI DE ACORD SA RĂSPUNDEȚI LA ÎNTREBĂRI.

Nu aveţi obligaţia legală să vă justificaţi pentru decizia de a nu semna. Aveţi dreptul să refuzaţi ORICE, fără justificare, iar refuzul dv-stră este unul IMPLICIT (adică dacă nu aţi completat și semnat înseamnă că aţi refuzat). Orice cetăţean are dreptul la tăcere și NU există consecinţe legale pentru exercitarea acestui drept.

Copilului Dvs *NU i se poate interzice DREPTUL CONSTITUȚIONAL LA EDUCAȚIE* din cauza refuzului Dvs de a completa chestionarul sau a semna contractul in forma data.

Diriginţii claselor se pot justifica cu privire la îndeplinirea obligaţiei lor de a vă comunica chestionarul/formularul (sau orice alt document) prin alcătuirea unui tabel în care să figureze nominal părinţii cărora le-au fost comunicate documentele.

Citiţi capul de tabel! Singura informaţie pe care trebuie să o conţină este aceea că vi s-au comunicat documentele și acest tabel este singurul lucru pe care este recomandabil să-l semnaţi.

Comitetul Director al Alianţei Părinţilor Președinte: Cristian Filip
Prof Popa Olimpia- Dir Departament Educaţie-Sănătate
Av Marina Ioana Alexandru- Dir Departament Juridic

Sursa: Ortodox Info

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top