Ce conține vaccinul? Studiile confirmă că vaccinul anti-Covid-19 de la Pfizer nu mai oferă imunitate la numai două luni de la rapel

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Două studii publicate miercuri confirmă faptul că protecţia imunitară oferită de două doze de vaccin anti-COVID-19 de la Pfizer scade după aproximativ două luni, deşi protecţia împotriva bolilor grave, a spitalizării şi a decesului rămâne puternică.

Studiile din Israel şi Qatar, publicate în New England Journal of Medicine, susţin argumentele conform cărora chiar şi persoanele complet vaccinate trebuie să menţină măsurile de precauţie împotriva infecţiei.

Studiul din Israel a acoperit 4.800 de angajaţi din domeniul sănătăţii şi a arătat că nivelurile de anticorpi scad rapid după două doze de vaccin „în special în rândul bărbaţilor, în rândul persoanelor de 65 de ani sau mai în vârstă şi în rândul persoanelor cu imunodepresie”.

Citește mai mult pe site-ul Știri pe surse.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top