Ce este Agenda 21 al Organizației Națiunilor Unite?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


“Ce este Agenda 21?

Agenda 21 este un plan prezentat de ONU in 1992, la conferinta „Earth Summit” care a avut loc in Rio de Janeiro, Brazilia. Multi stiu ca ONU este o organizatie care apartine globalistilor. ONU este folosita de cativa miliardari puternici pentru a trasa viitorul global al omenirii.

Tot sub influenta globalistilor miliardari se mai afla si urmatoarele institutii: FMI, Banca Mondiala, WTO (World Trade Organization – Organizatia Mondiala a Comertului).

Globalistii par a fi obsedati de protejarea mediului. Spun par pentru ca, de fapt, globalistii miliardari se folosesc de povestea cu mediul numai pentru a putea conduce lumea asa cum doresc. Acestia promoveaza, la fel ca si nazistii germani, protectia mediului (ecofascism) intr-o forma extrema, forma in care planeta ajunge sa valoreze mai mult decat viata umana.

Din aceasta cauza, in ultimii ani, au aparut tot felul de taxe verzi: taxa de carbon (scam), nenumaratele taxe de mediu, timbre verzi, energie curata, clasificarea Euro in cazul automobilelor …

Observati ca acesti „protectori neobositi ai mediului” nu fac altceva decat sa inventeze biruri peste biruri, noi inginerii prin care sa-si umfle conturile si sa stapaneasca. Credeti ca vreunul dintre acesti miliardari globalisti circula cu vreo masinuta electrica pentru a nu polua mediul inconjurator? Hahahahaha … globalistii circula cu masini cat tancul iar in garaje au numai sporturi tip Ferrari, Lamborghini. Poluarea se refera numai la fraierii care trebuie taxati.

Asa-numita incalzire globala este tot o inventie a globalistilor, o inselatorie de proportii globale. Teoria incalzirii globale este doar o pseudoteorie deoarece niciodata n-a putut fi demonstrata.

Tot acesti globalisti vorbesc si despre o noua religie – NEW AGE (Noua Era) – religie care are ca punct central venerarea planetei, adica venerarea pietrelor, a prafului, a copacilor, a ciupercilor de padure… Globalistii sunt obsedati si de Gaia, zeita care reprezenta Pamantul in mitologia greaca. Stiti vorba: „Fii cuminte ca te ia mama gaia” :), adica, pe romaneste, daca nu esti cuminte te mananca pamantul. Corect. Gaia este venerata si de neopagani (un simbol al acestora este pentagrama).

e poate usor observa cum globalistii se folosesc de protectia mediului pentru a-si putea pune planurile globaliste in aplicare. Revenind la Agenda 21, va invit sa vizionati un clip in care popularul Glenn Beck isi exprima propria opinie despre acest plan ONU.”[1][2][3]

SURSE

  1. http://www.stiri-extreme.ro/5927-2
  2. https://www.rostirea.ro/news/regionalizarea-romaniei-agenda-21-si-noua-ordine-mondiala-2
  3. http://blog.kraftwin.ro/2013/03/regionalizarea-romaniei-agenda-21-si.html
  4. Foto: Internet

Sursa articol: Departamentul de Informații România

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top