Ce facem dacă vine haosul: fără bănci, fără medicamente, fără alimente. Doar bande de oameni disperați

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Dacă Statele Unite se confruntă cu un colaps economic îngrozitor (și cu siguranță că așa va fi), va provoca acest lucru o prăbușire completă și totală a societății? Ne vom confrunta cu crime, violență, revolte și tulburări sociale la o scară fără precedent în istoria SUA? Înainte de a respinge astfel de noțiuni ca fiind o prostie absolută visată de câțiva bloggeri cu prea mult timp liber, poate ar trebui să luați în considerare ceea ce spune una dintre cele mai mari organizații de rating de credit din lume. Potrivit unui raport privind datoriile suverane realizat de Moody’s, cele mai mari cinci țări cu rating AAA din lume (inclusiv Statele Unite) riscă să se confrunte cu o creștere a costurilor datoriilor și vor trebui să pună în aplicare planuri de austeritate care amenință ”coeziunea socială”. 

În cazul în care vă întrebați ce se întâmplă atunci când ”coeziunea socială” începe să se destrame din cauza factorilor economici, uitați-vă doar la exemplele recente din Islanda și Grecia. Dacă până și Moody’s avertizează că Statele Unite ar putea ajunge în acel punct, poate că ar trebui să începem cu toții să ascultăm. Sau dacă nu veți asculta de Moody’s, atunci măcar de tipul numit drept cel mai bun cercetător de tendințe din întreaga lume. Gerald Celente, directorul executiv al Trends Research Institute, este convins că ne îndreptăm spre ceea ce el numește ”Cea mai mare depresiune”. Tabloul pe care îl face despre viitorul Americii este extrem de alarmant. Ar fi ușor să respingem previziunile sale ca fiind doar divagații, însă Celente a fost foarte exact de nenumărate ori în trecut. Având în vedere palmaresul său, ceea ce spune Celente că urmează pentru America pare a fi înspăimântător.

Citiți mai mult pe site-ul Opoziția.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top