Ce nu știați (și trebuie să aflați) despre Pfizer, AstraZeneca și Johnson & Johnson

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Poți să crezi sau să nu crezi în știință”, spunea un cunoscut influensăr zilele trecute, în încercarea de a justifica vehemența cu care susține campania de vaccinare. Doar că respectivul uită un lucru. Știința are limitele ei. Mai dă și rateuri. Și nu ai vrea să fii tocmai tu ghinionistul. Iar dacă întâmplător știința se îmbină cu goana după profit cu orice preț, rezultatul poate fi de-a dreptul catastrofal.

Încă din start, succesul campaniei de vaccinare la nivel global s-a bazat pe credibilitatea specialiștilor, pe autoritatea politicienilor și reputația firmelor producătoare. Din pricină că procedurile de validare a noilor vaccinuri s-au derulat pe repede-nainte (lucru de înțeles în plină pandemie), populația a fost sfătuită să ignore toate temerile și, sub presiunea timpului, să accepte varianta oficială promovată de autorități. ”Aceste vaccinuri sunt sigure, sunt eficiente, sunt autorizate la cele mai înalte standarde europene”, sublinia Klaus Iohannis încă din decembrie 2020, într-o coordonare perfectă cu oficialii de la Bruxelles.

Citește mai mult pe site-ul Opoziția.net.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top