Ce pot provoca fructele și legumele periculoase din Turcia, China, Egipt. Șef ANSVSA: Nu trebuie să ajungă pe rafturi. Este o crimă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Vicepreședintele ANSVSA, Mihai Ponea, a prezentat, marți seara, în exclusivitate, la Antena 3, un studiu despre gestionarea incidentelor și neconformităților alimentare în 2021.

Mihai Ponea a vorbit, la Antena 3, despre pesticide și alte substanțele toxice care se regăsesc în unele fructe și legume importate din anumite țări cum ar fi Turcia, China sau Egipt.

„Ceea ce este pe piața din România este controlat sanitar-veterinar de inspectorii ANSVSA. Iar, din punctul meu de vedere, să fie pe piață operatorii care au obligația să pună pe piață, și să o facă cu fructe și legume neconforme, eu o consider crimă împotriva consumatorilor, iar acțiunile coercitive trebuie să fie de înalta speță. Aici nu trebuie să ne jucăm”, a declarat Mihai Ponea.

Citește mai mult pe site-ul Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top