Ce salarii vor românii aflaţi în căutarea unui job. Peste 90.000 de persoane au aplicat la oferte de muncă în ultima lună

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Cei mai mulţi dintre cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă aşteaptă salarii de peste 2.300 de lei, în timp ce 4% din ei îşi doresc salarii de peste 6.300 de lei, arată cea mai recentă analiză realizată de un site cu oferte de muncă.

În ultima lună, peste 90.000 de români au aplicat pentru locuri pe platformă, în total fiind înregistrate peste 511.000 de aplicări, arată compania BestJobs.

Cele mai multe joburi oferite de angajatori sunt în domeniile IT&C, telecom, vânzări, financiar-contabilitate, inginerie, management şi construcţii.

O creştere semnificativă a locurilor de muncă disponibile s-a înregistrat în luna februarie şi în marketing, transport, distribuţie şi medical&pharma.

Conform comunicatului, la polul opus, cele mai puţine joburi sunt în securitate/armată, servicii de înfrumuseţare, îngrijire vârstnici/copii sau personal de curăţenie, agricultură, educaţie, precum şi turism, unele dintre aceste domenii fiind grav afectate de pandemie.

Citește mai mult pe site-ul Mediafax

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top