9,245 de americani au fost testați pozitiv la coronavirus după ce au primit vaccinul anti-Covid, iar 132 au murit după vaccinare, arată raportul CDC

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Numărul descoperirilor de cazuri COVID-19 a urcat la peste 9.000, potrivit Centrului pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC). Începând cu 16 aprilie, 9.245 de persoane au fost testate test pozitiv la COVID-19 la cel puțin două săptămâni după ce au primit vaccinul final anti-COVID, a raportat agenția de sănătate. Aproximativ 9%, sau 835, au necesitat spitalizare, iar 132 au murit, relatează Epoch Times.
Dintre pacienții spitalizați, se spune că 241 sunt asimptomatici sau au o boală care nu este legată de COVID-19, iar 20 dintre decese au fost raportate în rândul asimptomaticilor sau celor care nu au legătură cu boala, cauzată de coronavirus.
Numerele provin din 46 de state și teritorii americane.  Numerele sunt probabil un număr insuficient, deoarece sistemul de supraveghere al CDC este pasiv și se bazează pe raportarea voluntară din partea departamentelor de sănătate de stat. 
Pe măsură ce CDC și departamentele de sănătate de stat trec să se concentreze numai pe investigarea cazurilor de descoperire a vaccinului care duc la spitalizare sau deces, aceste date vor fi actualizate în mod regulat și postate în fiecare vineri „, a spus agenția într-un comunicat.
Totodată, pe 30 aprilie, numărul evenimentelor adverse raportate la sistemul „pasiv” de raportare al evenimentelor adverse la vaccin (VAERS) a fost actualizat, ajungând la peste 133.000. Sistemul, la care autoritățile federale încurajează oamenii să prezinte rapoarte, are acum raportate despre 3.607 decese post-vaccinare. De asemenea, au fost înregistrate 2.527 de cazuri unde viața a fost pusă în pericol,iar peste 1.600 de cazuri de invaliditate permanentă și aproape 8.500 de cazuri în care pacienții au necesitat spitalizare, scrie Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top