Cele mai multe decese Covid-19 din Anglia sunt la persoanele vaccinate, arată Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Agenția de Securitate Sanitară din Marea Britanie a publicat raportul săptămânal de supraveghere a vaccinului COVID-19 în Anglia, la data de 18 noiembrie 2021 (săptămâna 46), citat de Team Tucker Carlson, echipa celebrului jurnalist american de la Fox News.

Datele au fost defalcate pe grupe de vârstă de 10 ani. Din grupul de vârstă de 50 de ani și peste, au existat mai multe decese COVID-19 de la persoanele care au fost complet vaccinate decât cele care nu au fost vaccinate.
La pagina 21 din raport, se arată decesele COVID-19 (a) în termen de 28 de zile și (b) în termen de 60 de zile de la un specimen pozitiv sau cu COVID-19 raportat pe certificatul de deces, în funcție de statutul de vaccinare între săptămâna 42 și săptămâna 45 din 2021.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top