Cele mai periculoase medicamente din lume

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


„Este timpul să iti iei medicamentul, dragule.” „Dar, mamă, mă face să mă simt ciudat și oribil, iar eu nu ma simt mai bine.” „Ei bine, este ceea ce a prescris medicul, deci este ceea ce trebuie să facem.” Vi s-a spus vreodata sa va ascultati instinctul? Exista un motiv pentru asta. De fapt, mai multe motive.

Multe medicamente „occidentale” sunt realizate in laboratoare care folosesc produse chimice și sunt experimentale, și mai rău, ele nu sunt testate pe oameni, cu excepția cazului când acestea sunt de fapt prescrise, aplicate sau injectate oamenilor. Oamenii sunt mai nou un fel de porcii de Guineea în America, în timp Big Pharma areprofituri de mii de miliarde. Cum s-a ajuns la asta? Răspunsul e simplu: După al doilea război mondial, oamenii de știință naziști au fost angajati in închisoare pentru a testa produse farmaceutice, vaccinuri, chimioterapie si aditivi alimentari chimici, cu scopul de a alimenta cea mai insidioasa afacere din lume – medicina alopata. Nu este nici o teorie a conspirației. Oroarea care a avut loc la Holocaustul din Germania a fost continuată, la o scară mai mică, în Statele Unite, pentru bani.

Citește mai mult pe site-ul Sunt Sanatos.ro.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top