Centrul pentru Prevenirea și Controlul Bolilor din SUA confirmă riscul crescut de sindrom Guillain-Barré după vaccinarea anti-Covid-19

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Mai multe vaccinuri diferite pe bază de acid ribonucleic mesager (ARNm) au fost autorizate pentru utilizare de către organismele de reglementare din întreaga lume.

Până în prezent, trei vaccinuri au fost autorizate pentru utilizare de urgență sau aprobate de FDA în Statele Unite (SUA) pentru a preveni boala coronavirus 2019 (COVID-19). Aceste vaccinuri includ BNT162b2 (Pfizer-BioNTech – aprobat de FDA) și mRNA-1273 (Moderna -autorizat pentru utilizare de urgență), ambele fiind vaccinuri pe bază de ARNm, precum și Ad.26.COV2.S (Janssen – autorizat pentru utilizare în caz de urgență), adică vaccinul Johnson & Johnson.

BNT162b2 și ARNm-1273 sunt ambele administrate în principal ca doze duble, cu o a treia injecție de rapel care a fost recent aprobată după șase luni. Ad.26.COV2.S este un vaccin cu vector adenoviral incompetent de replicare și este administrat în principal ca doză unică.

Citește mai mult pe site-ul R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top