Cenzura vine de la Beijing: China face presiuni asupra ONU pentru a limita libertatea de exprimare pe internet. Printre promotori se numără și gigantul Huawei

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Democrațiile nu reușesc să se opună planului fără precedent al Beijingului de a restricționa libertatea internetului în lume, scrie un articol publicat în Epoch Times.

Propunerea Beijingului de a rescrie regulile privind internetul și de a-și reproiecta instalațiile sanitare, pentru a obține, se presupune, securitate la viteze 6G, ar putea duce la o mai mare cenzură din partea dictaturilor, a declarat BBC pentru parlamentarii din Marea Britanie.

„China promovează în prezent o nouă metodă de gestionare a traficului de internet care, dacă va avea succes, va oferi un mijloc ușor de a inhiba fluxul media internațional”, potrivit BBC.

Aceste planuri includ, de asemenea, cerința ca utilizatorii din întreaga lume să se înregistreze pentru utilizarea internetului. Aceștia ar putea fi apoi suspendați, în funcție de voința guvernelor.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top