Cercetare explozivă: Este biologic posibilă contaminarea cu vaccinuri ARNm de la un subiect vaccinat la unul nevaccinat?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Campania masivă de vaccinare COVID-19 reprezintă prima utilizare a vaccinurilor cu ARNm la nivel mondial. Vaccinurile cu ARNm se încadrează exact în definiția de terapie genică a agențiilor de reglementare din SUA și Europa. Reglementările impun studii de excreție a acestor medicamente și a produselor lor (proteinele traduse).

Aceste studii nu au fost efectuate pentru vaccinurile cu ARNm (și nici pentru vaccinurile cu adenovirus). Există multe rapoarte de simptome și patologii identice cu efectele adverse ale vaccinurilor cu ARNm la persoanele nevaccinate care au intrat în contact cu persoane nou vaccinate. Prin urmare, este important să se facă un bilanț al stadiului cunoștințelor privind posibila excreție a nanoparticulelor de vaccin, precum și a ARNm și a produsului său, proteina spike.

Nanoparticulele lipidice purtătoare de ARNm al vaccinului se răspândesc în tot corpul după injectare, conform studiilor disponibile pe animale, iar ARNm al vaccinului (gol sau în nanoparticule sau în exozomi naturali) se găsește în sânge, precum și în spike-ul vaccinului sub formă liberă sau încapsulat în exozomi (demonstrat în studiile la om).

Citiți mai mult pe site-ul ZiuaNews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top