Cercetătorii chinezi și americani planificau să creeze noi coronavirusuri înainte de pandemie, arată o cerere de finanțare desecretizată

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


O cerere de finanțare adresată Agenției SUA pentru Proiecte de Cercetare Avansată (Darpa), declasificată luna trecută, arată că o echipă internațională de oameni de știință chinezi și americani a planificat să amestece date genetice ale unor tulpini înrudite și să dezvolte virusuri complet noi. Un expert în genetică care lucrează cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS), care a descoperit planul după ce a studiat în detaliu propunerile, spune că astfel s-ar putea explica de ce SARS-Cov-2 nu a fost identificat niciodată în natură.

Până în prezent, cea mai apropiată tulpină naturală de SARS-CoV-2, numită Banal-52, a fost raportată în Laos luna trecută și are 96,8% din genom. Însă oamenii de știință se așteaptă ca un strămoș direct să aibă în jur de 99,98% din genom – și niciunul nu a fost găsit până acum.

Propunerile Darpa, transmise grupului Drastic de analiză a originilor pandemiei, arată că echipa a planificat să ia secvențe din coronavirusuri naturale și să le folosească pentru a crea o secvență nouă, care ar fi fost o medie a tuturor tulpinilor.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top