Cererea pentru sânge de la nevaccinați este reală și în creștere

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Într-un articol al publicației anticreștine de extremă stânga Vice se vorbește despre noile bănci de sânge înființate pentru a pune la dispoziție sânge de la nevaccinați:

„Anti-vacciniștii încearcă să creeze o nouă infrastructură globală pentru furnizarea de sânge de la nevaccinați, [infrastructură bazată] pe teorii ale conspirației și concepții pseudoștiințifice despre pericolele reprezentate de vaccinurile ARNm anti-COVID.” 

Articolul continuă să vorbească despre cât de „neștiințifică și ignorantă” este cererea de sânge de la nevaccinați. Ceea ce este interesant este că până și medicii recunosc o mare cerere pentru acest sânge, scrie bloggerul Igor Chudov:  

„Am primit câteva solicitări de sânge negativ privind vaccinul și/sau donații direcționate de la persoane nevaccinate. Am spus «nu» tuturor acestor solicitări”, a spus într-un e-mail Claudia S. Cohn, directorul laboratorului băncii de sânge de la Universitatea din Minnesota.

Michael Busch, președintele Societății Internaționale de Transfuzii de Sânge, a spus că este la curent de mai bine de un an cu privire la astfel de solicitări. „În mod evident, [cererile] au început [să apară] când au fost lansate vaccinurile ARNm”, a spus acesta.

Citiți mai mult pe site-ul ActiveNews

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top