Champions League: Încep serile decisive – Juventus, test pentru sferturi cu Porto

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


După ce a pierdut cu 2-1 în meciul tur, Juventus este cu gândul doar la calificarea în sferturile Champions League. Andrea Pirlo l-a odihnit pe Cristiano Ronaldo la ultimul meci din campionat (nu a fost titular). În cealaltă partidă a serii, Sevilla va încerca să întoarcă rezultatul din tur pe terenul Borussiei Dortmund, scrie Hotnews.

Meciurile zilei:*De la ora 22:00 Juventus vs FC Porto (în tur 1-2) Cu toate că a pierdut în manșa tur, Juve este văzută favorită de casele de pariuri la calificarea în sferturile C1. Nu va avea însă o misiune ușoară, Porto fiind o echipă puternică pe faza de atac. Un scor de 1-0 ar fi de ajuns pentru campioana din Serie A pentru a obține calificarea (grație golului marcat în deplasare).Dortmund vs Sevilla (în tur 3-2)Dortmund și-a făcut viața ceva mai ușoară după victoria din tur și cele trei goluri marcate în deplasare. Nemții sunt favoriți să meargă în sferturi, dar o echipă de talia celor de la Sevilla nu trebuie desconsiderată (are o vastă experiență la nivel european de sezoane bune).*Meciurile pot fi urmărite în direct pe Digisport, Telekom și LookTV, notează Hotnews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top