Cheaguri generalizate, după prima doză cu vaccinul Covid-19 produs de Moderna

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Elisabeta Miclăuș, din Oradea, a decis să se vaccineze anti-Covid pentru că intrase spaima în ea. Îi era frică să nu se îmbolnăvească și aproape își teroriza bărbatul, că-i aduce Covidul în casă. S-a vaccinat în cele din urmă și i-a fost bine doar trei zile. Apoi au lovit-o durerile, febra și, imediat după aceea, a făcut cheaguri generalizate și a paralizat.

Valeriu Miclăuș nici nu voia să audă de vaccinul anti-Covid, dar soția lui, Elisabeta, în vârstă de 65 de ani, parcă nu mai era ea. Începuse să spună obsesiv că vrea să se vaccineze, dezinfecta și treptele casei și se lua de bărbată-su că-i aduce Covidul în casă. Văzuse și ea, ca mulți alți români, imaginile oribile cu cei care trăgeau să moară prin ATI-uri de la televizor și ascultase apelurile repetate ale autorităților și ale mass-media cum că vaccinul te scapă de griji și de boală. Dar nu a fost așa. ”Ea a vrut să facă vaccinul ăsta, atât de mult m-a stresat, își luase aspirator cu abur cald și aspira pe hol, pe trepte, a luat o grămadă de dezinfectante și îmi spunea tot timpul să nu-i aduc Covid acasă. Era îngrozită că o să se îmbolnăvească de Covid. Niciodată nu s-a temut de ceva, era o femeie activă, sănătoasă. Până când au început să bage spaima în noi.

Citește mai mult pe site-ul Național.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top