Chimistul german Dr. Andreas Noack a fost găsit mort după ce a expus prezența hidroxidului de grafen în „vaccinurile” ARN mesager (Video)

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Pe 23 noiembrie, un chimist german de renume mondial, pe nume Dr. Andreas Noack, a publicat un videoclip ( îl puteți viziona la Daily Exposé ) care expune prezența hidroxidului de grafen în „vaccinurile” împotriva coronavirusului (Covid-19). ” Trei zile mai târziu, Noack a murit în mod misterios.

Andreas Noack a făcut titluri în noiembrie 2020, când poliția i-a luat cu asalt casa în timp ce era în viață. Poliția a explicat apoi că această intervenție nu a fost îndreptată împotriva chimistului.

În timp ce circumstanțele specifice ale morții lui Noack rămân necunoscute, se raportează că a fost „atacat”, ceea ce a dus la decesul lui. Acest lucru este potrivit soției însărcinate a lui Noack, care și-a publicat propriul videoclip după moartea lui pentru a trage un semnal de alarmă.

Citește mai mult pe site-ul Jos Botnița.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top