China a făcut achiziții masive de teste PCR încă din vara lui 2019. „SARS-Cov-2 se răspândea virulent”, arată un studiu australian

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Laboratorul din Wuhan a achiziționat o cantitate mare de teste PCR în a doua jumătate a anului 2019, ceea ce indică faptul că SARS-Cov-2 se „răspândea virulent” cu multe luni înainte ca guvernul să raporteze primul caz la OMS, în decembrie 2019, potrivit unui nou raport.

Datele compilate de Internet 2.0, o companie australiană de securitate cibernetică, arată că guvernul chinez a cheltuit de două ori mai mult pentru achiziționarea testelor PCR – utilizate pentru detectarea anumitor virusuri – în 2019, comparativ cu anul precedent (4,1 milioane de lire sterline în 2018, față de 7,6 milioane de lire sterline în 2019).

Raportul constată, de asemenea, că totalul contractelor prin care s-au achiziționat echipamente PCR a crescut de la 89 în 2018 la 135 în 2019.

Citește mai mult pe site-ul Smart Radio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top