China construiește cel mai mare centru de carantină Covid-19 din lume, unde vor fi izolați de acum înainte călătorii infectați din străinătate

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Un complex cu peste 5.000 de camere este aproape de finalizare în China. Centrul va primi călătorii sosiți din străinătate, care sunt obligați să intre în carantină. Pentru China, obiectivul este să revină la o strategie „zero Covid”, mai ales înaintea Jocurilor Olimpice de iarnă.

Situat în metropola Guangzhou, complexul are dimensiunea cumulată a 46 de terenuri de fotbal și a costat 260 de milioane de dolari. Mai multe clădiri cu câte trei etaje adăpostesc peste 5.000 de camere destinate să înlocuiască sistemul de carantinare hotelieră, folosit acum pentru toți călătorii din străinătate. În prezent, perioada de carantinare variază de la două până la trei săptămâni, în funcție de regiunea chineză de destinație.

Citește mai mult pe site-ul SmartRadio.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top