Chirurgul Iulian Șerban: Blestemul României este uitarea!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Chirurgul Iulian Șerban a postat un mesaj pe pagina sa de pe o rețea de socializare: „Peste doi ani, când vor fi alegeri în România, mulți vor uita pandemia și vor vota pe aceiași politicieni, vor vota aceleași partide. Vor uita că au murit români nevinovați în spitalele groazei numite spitale COVID, că au ars de vii oameni nevinovați în ATI-urile groazei din spitalele COVID.

Vor uita că le-au interzis elevilor și studenților să meargă la școală și la cursuri, vor uita că li s-a interzis să intre în magazine sau săli de spectacol. Vor uita că li s-a impus purtarea unei măști inutile, vor uita că li s-a impus o vaccinare inutilă. Vor uita că s-au cheltuit sume uriașe din banii lor pentru o boală banală, că s-au plătit din banii lor propagandă televizată și medici corupți. Vor uita că din cauza acestei pandemii false au crescut TOATE prețurile.

Vor uita…

Poate își vor reaminti de toate astea după alegeri, dar va fi prea târziu. După alegeri va veni o nouă pandemie sau se va reîncălzi pandemia veche.

Blestemul României este uitarea!”

Sursa: Iulian Șerban

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top