Cine dă ordine pentru falsificarea morților de vaccin?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Jurnalistul Marius Huțanu din Pitești a fost găsit mort în propriul apartament la vârsta de numai 48 de ani, după ce pompierii au spart ușa pentru a putea pătrunde înăuntru (la fel ca în cazul ziaristului constanțean Paul Pârvu, vaccinat, conform propriilor sale declarații, găsit însă după spargerea ușii cu AVC dar declarat mort de… Covid). Deși s-a vehiculat posibilitatea unei sinucideri sau a unei asfixieri cu monoxid de carbon, prietenii de pe Facebook au dat alt verdict posibil: „Infarct. Plus diabet”, după cum a publicat ActiveNews vineri, 28 februarie a.c.. Nu se cunoaște încă exact dacă era sau nu vaccinat. Cert e că autoritățile locale au vrut să-l „sinucidă” exact ca în cazul studentului Bogdan-Daniel Berki, tânărul de 22 de ani din Hunedoara decedat după o doză de vaccin Pfizer.

ACTUALIZARE 10.02.2022. Apropiații regretatului ziarist ne-au confirmat: ERA TRIPLU VACCINAT.

Reamintim că aparținătorii bietului tânăr au primit două Certificate constatatoare ale decesului – unul pe care scria PNEUMONIE, retras după o perioadă de timp de Serviciul Județean de Medicină Legală al Spitalului Municipal din Deva și înlocuit apoi cu un al doilea, din care dispare cauza „Pneumonie” și apare „Intoxicația cu Monoxid de Carbon”, teorie pe care s-a mers pentru a se inventa o sinucidere – la care a contribuit și o echipă de securici de presă trimisă special de la București pentru asta – sau o scurgere de gaz, pentru a se clasa cazul.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top