Cine se află în spatele agendei LGBT a companiei Disney?

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Activismul radical îmbrățișat de compania Walt Disney în favoarea transsexualilor este influențat nu atât de niște angajați nemulțumiți/activiști, cât de marii investitori în industria divertismentului, consideră antreprenorul și comentatorul politic Vivek Ramaswamy, potrivit WND.

Autorul bestsellerului New York Times Woke, Inc..: Inside Corporate America’s Social Justice Scam („[Cultura] Woke S.A..: Dedesubturile escrocheriei justiției sociale din America corporatistă”) a explicat într-un interviu acordat televiziunii Fox News ce anume crede el că l-a determinat pe directorul executiv al Disney, Bob Chapek, să denunțe proiectul de lege privind drepturile parentale, adoptat recent în Florida și prezentat în mod eronat de opozanți ca fiind legea „Don’t Say Gay” („Nu spune gay”). Legea le interzice educatorilor / învățătorilor / profesorilor să țină cursuri despre orientarea sexuală sau identitatea de gen de la grădiniță până în clasa a treia.

Citește mai mult pe site-ul Activenews.

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top