Iulian Capsali, unul dintre liderii protestelor anti-restricții din Capitală: Am văzut la benzinării zeci de mașini, oameni care stăteau să-și cumpere de mâncare (Video)

Romania Info se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact direct cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Iulian Capsali, unul dintre liderii mulțimilor din Piața Victoriei, la protestele anti-restricții, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre motivele oamenilor de a ieși în stradă și principalele nemulțumiri la un an de la debutul pandemiei COVID-19.

„Sunt măsuri luate în bătaie de joc față de oameni. Cunosc medici eminenți care de un an de zile au putut opera doar de câteva ori. Spitale închise, oameni cu boli cronice și cancer care nu au acces la sănătate. Nu se poate să ai un asemenea dezechilibru într-un sistem de sănătate care și așa este făcut praf.” a spus Iulian Capsali, marți, în direct din Piața Victoriei.

După apariția cazurilor de COVID-19 în România, Iulian Capsali (55 de ani) s-a afirmat ca unul dintre ”vârfurile de lance” ale taberei care contestă măsurile luate de autorități. Este fost jurnalist de presă scrisă, realizator și producător de televiziune și director al cotidianului România Liberă.

„Pur și simplu că nu ai acces la sănătate. Este de neimaginat. În timp, lucrurile acestea se puteau rezolva, dar nu am văzut bunăvoință în chestiunea asta. 

Închisul în casă și magazinele închise la ora 18:00. Am văzut cozi de zeci de persoane la magazine, la benzinării zeci de mașini, oameni care stăteau să-și cumpere ceva de mâncare, de băut. În loc să iei o măsură care să detensioneze, să vină lumea liniștită, relaxată, să nu se înghesuie.

Citește mai mult pe site-ul Antena3.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top