Jurnalistul Radu Buțu, editorial R3 Media: Cinste Poloniei!

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


După cum unii dintre dvs. sigur ați observat, Polonia își continuă drumul pe calea apărării valorilor și pentru contracararea imoralității. La fel și Ungaria. Nu același lucru putem spune și despre UE și europarlamentarii români.

Recent, Parlamentul European declara UE ca „zonă de libertate” pentru persoanele LGBTQIA+. Ai noștri europarlamentari s-au îngrămădit din nou (!) să voteze pentru această rezoluție și contrar valorile străbune ale poporului român. Nu ne mai miră, demult am sesizat că ei reprezintă alte interese, nu pe ale multora dintre conaționalii noștri, în număr de cel puțin egal cu cei ce au votat DA la Referendumul din 2018. În afară de majoritatea eurodeputaților români ce au votat în favoarea rezoluției, mai sunt și cei ce au lipsit sau s-au abținut. Rușine și acestora, că nu au curajul să apere valorile și cred că e mai bine să stea deoparte. În lupta directă și aprigă cu revoluția sexuală, a sta deoparte e lașitate și implicit, un vot indirect dat pentru imoralitate. NU EXISTĂ CALE DE MIJLOC!

Cât despre cei ce au votat împotrivă, le apreciez votul și sper să fie consecvenți pe aceeași linie: dl Terheș, dl Băsescu, dl Tomac, dl Falcă, dl Hava și dl Marinescu. Surprinzător, nici o femeie/mamă aici. Cu tristețe o spun, vom plânge când va fi prea târziu faptul că nu am știut să apărăm decența la momentul potrivit.

De ce oare femeile românce din PE nu au înțeles pericolul pe care îl reprezintă revoluția sexuală? Doar dânsele pot răspunde, pentru mine nu au nici o scuză. Istoria le va judeca, la fel ca pe noi toți, care alegem binele sau răul, în funcție de ce e în sufletul și în conștiința noastră. După moarte însă, vom răspunde și în fața nemitarnicului Judecător pentru răul făcut celorlalți prin votul nostru, acțiunile/inacțiunile noastre, conform R3 Media.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top