Ciolacu: Amendamentele PSD la bugetul de stat se regăsesc în planul lui Joe Biden pentru redresarea Americii

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Gab / Clouthub / VKontakte / GabTV / Rumble


Preşedintele PSD Marcel Ciolacu susține că planul preşedintelui SUA Joe Biden de scoatere a Americii din criză conține măsuri similare cu propunerile PSD, acesta fiind un argument pentru susținerea amendamentelor la bugetul de stat.

Așa arată #planulBiden de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile făcute de #PSD în programul său de guvernare. Multe dintre aceste măsuri sunt susținute și prin amendamentele la buget depuse de parlamentarii noștri în aceste zile. Oare președintele Biden este populist, cum ne acuză pe noi propaganda Dreptei? Oare democrații americani sunt iresponsabili, lansând un asemenea program de protejare a locurilor de muncă? Sau poate acesta este răspunsul CORECT pe timp de criză?”, a comentat Ciolacu, pe Facebook.

Sunt sigur că premierul Cîțu, școlit în Statele Unite, va ieși azi și va da de pământ cu #socialiștii lui Biden care îndrăznesc să nege filozofia austerității!”, a mai spus acesta, informează PS News.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top