Premierul Florin Cîțu – declarații delirante: antivacciniștii sunt teroriști

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / Minds / Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Premierul Florin Cîțu dă semne că cedează la stres: într-o conferință de presă susținută azi, el a anunțat că persoanele care contestă restricțiile din pandemie și campania de vaccinare trebuie asimilate teroriștilor.

”În România, de un an, există o campanie împotriva acestor acțiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia, există o campanie împotriva purtării măștii în spațiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanțare și există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acțiuni sunt similare cu niște acțiuni ale unor teroriști”.
”A zădărnici această activitate a Guvernului care are ca obiectiv îmbunătățirea sănătății tuturor românilor este o acțiune care încearcă să suprime autoritatea statului, fără date”, a mai spus premierul.

În conformitate cu omul care conduce guvernul României, vicepreședinte al CSAT, asemenea ”similitudini” ar trebui, deci, în mod obligatoriu, să ducă la includerea oficială a contestării vaccinării pe lista amenințărilor la siguranța națională, sancționată cu ani grei de închisoare.

Nu e singurul anunț stupefiant al premierului:

„Voi aduce in discutie în coaliție imunitatea parlamentarilor, așa cum am promis românilor. Am promis ca vom face ceva si va promit ca vom aduce in discutie imunitatea parlamentarilor in coaliția de guvernare pentru ca trebuie sa luăm o decizie și aici. Imunitatea pentru declarații politice și așa mai departe ramane. Dar imunitatea penală trebuie sa o eliminam”, a declarat el, joi seara, la B1 TV.

Ori, asta înseamnă că, la vremuri de pandemie, care nu se știe cât vor dura, actuala coaliție parlamentară are în plan modificarea rapidă a Constituției, prin vot în parlament și referendum național, doar astfel putând fi eliminată imunitatea parlamentară, care se regăsește, precizăm, în toate democrațiile lumii.

Iată cum este justificată imunitatea pe siteul oficial al Parlamentului European:

”Imunitatea parlamentară nu este un privilegiu personal al deputaților, ci garantează faptul că un deputat în Parlamentul European își poate exercita liber mandatul și nu poate fi supus unei persecuții politice arbitrare. În acest fel, ea garantează independența și integritatea întregii instituții”, notează inPolitics.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top