Premierul Cîțu (PNL) i-a făcut plângere penală lui Vlad Voiculescu (USR) și Andreea Moldovan

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Corpul de control al prim-ministrului a sesizat Ministerul Public în legătură cu accesarea Registrului Electronic Naţional de Vaccinări de către consilieri onorifici ai Ministerului Sănătăţii.

Corpul de control al prim-ministrului a transmis Ministerului Public o sesizare penală ”in rem”, ca urmare a verificărilor preliminare efectuate la Ministerul Sănătăţii şi la celelalte instituţii din subordinea sau coordonarea Guvernului care au atribuţii legale în privinţa gestionării platformei naţionale privind vaccinarea – Registrul Electronic Naţional de Vaccinări (RENV). Sesizarea vizează accesarea Registrului de către consilieri onorifici ai Ministerului Sănătăţii, Corpul de Control apreciind că ”regimul juridic insuficient definit şi reglementat al consilierului onorific poate crea un mecanism de eludare a regimului incompatibilităţilor şi al conflictului de interese”.

În scandal sunt implicații Vlad Voiculescu, Andreea Moldovan și Ștefan Voinea, un consilier onorific al ministrului Sănătății, scrie 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top