Claudiu Târziu (AUR): La Maia Sandu nu e prostie, duce o politică antiromânească globalistă

RomaniaInfo se confruntă cu cenzura pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe / VKontakte / Clouthub / Rumble / Gab / GabTV


Claudiu Târziu este indignat de modul în care Președintele Republicii Moldovei Maia Sandu a tratat România la întâlnirea de la Strasbourg.

Acest Președinte a susținut la întâlnirea de la Strasbourg că moldovenii sunt o națiune separată de națiunea română. Asta nu este o prostie sau o gafă ci este reflexul unei agende progresiste, globaliste și o agendă împotriva românilor. AUR protestează vehement împotriva acestui fel de a minții public asupra originilor fraților noștri de peste Prut.

Co-președintele AUR, Claudiu Târziu, susține că Maia Sandu ne-a dovedit cât de „pro-europeană” este atunci când a refuzat să intervină la interdicția aplicată lui George Simion de a intra în Republica Moldova. Modul în care Maia Sandu a încercat să se spele pe mâni și să arunce problema în justiție este unul laș.

„Sunt hotărâtă să repun țara pe calea dezvoltării democratice și să construiesc în Moldova un stat de drept” este mesajul Maiei Sandu la Strasbourg. Claudiu Târziu nu este deloc impresionat de această declarație și susține că Moldova nu se va îndrepta într-o direcție bună dacă nu îi pune pe românii și România pe primul plan, potrivit 60m.ro.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Back to top