Cluburile obțin în instanță pe bandă anularea amenzilor Poliției: Concertul lui Puya cu 500 de persoane de la Loft liber de amenzi

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Clubul Loft este unul dintre localurile ”abonate” la amenzile polițiștilor, pentru nerespectarea măsurilor impuse de autorități, în contextul pandemic. Culmea este că patronii clubului au reușit să anuleze în instanță multe dintre procesele verbal emise de oamenii legii, scrie Replica de Constanța.

Una dintre amenzi are legătură cu concertul lui Puya, unde au participat 500 de persoane.

Magistrații au admis plângerile contravenționale formulate de SC Global Drinks International SRL, firmă în baza căreia funcționează clubul Loft, împotriva proceselor verbale de constatare și sancționare a contravențiilor și le-a anulat, exonerând societatea de la sancțiunile contravenționale aplicate pentru organizarea de petreceri, inclusiv pentru concertul cu Puya. Patronii clubului au invocat încălcarea prevederile art. 16 alin. 1 din OG nr. 2/2001 care prevăd obligativitatea indicării actului normativ prin care se stabilește și se sancționează contravenția. SC Global Drinks International SRL a solicitat în instanță să se constate că actul normativ reținut de agent ca fiind încălcat (HG nr. 476/2020) nu mai producea efecte la data constatării contravenției, respectiv la data de 18 iulie 2020, în cazul amenzii pentru concertul cu Puya, scrie Flux24.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top