Consiliul Național al Audiovizualului va aproba propaganda ilegală la vaccinuri în mass-media

Romania Info este cenzurat pe unele rețele de socializare. Pentru a rămâne în contact cu noi și a ne putea urmări necenzurat, ne găsiți aici:

romaniainfo.ro / romaniainfo.com / MeWe/ Gab / VKontakte / Clouthub / Rumble


Avocatul Gheorghe Piperea atrage atenția că „reclama la мᴇᴅιcamentele care nu se eliberează decât cu prescripție мᴇᴅιcală este ιɴтᴇʀzιsă„:

Potrivit prospectului public, Cominarty (vaccinul Pfizer & BionTech) este un мᴇᴅιcament care nu se eliberează decât cu prescripție мᴇᴅιcală. Așadar, reclama la Cominarty este ιɴтᴇʀzιsă, chiar dacă este susținută oficial, din bani publici. Pentru scoaterea acestei reclame de pe posturile tv/radio este responsabil CNA. Pentru scoaterea acestei reclame de peste tot (inclusiv de pe paginile de socializare și de pe publicațiile electronice sau din ziare tipărite) este responsabilă CNA.

Mai mult chiar, reclama la мᴇᴅιcamente de orice fel făcută de мᴇᴅιci este ιɴтᴇʀzιsă. Colegiul мᴇᴅιcilor este responsabil pentru sancționarea мᴇᴅιcilor care încalcă această ιɴтᴇʀdicție.

PS: Din documentele oficiale ale Agenției Europene a Мᴇᴅιcamentului rezultă că acest vaccin este autorizat condiționat, temporar (până la 31 august 2021) și cu obligația producătorului și a instituțiilor publice sau private care îl diseminează populației de a-i monitoriza efectele timp de doi ani. Este, vorba, practic, de un test clinic pe мᴇᴅιcamente. Cum este posibil ca o substanță experimentală să fie vândută unei populații de 450 de milioane de persoane? Cum este posibilă impunerea unor segregări sociale și economice împotriva celor care refuză să se supună unor experimente clinice? Nu cumva este o chestiune de sιԍuʀᴀɴță națională, care ar trebui să fie prioritară campaniei pro-vaccin (care mai mult irită decât convinge)?

Guvernul declară, într-un răspuns pentru Aleph News, că „are în vedere acțiuni concrete, țintite pe diferite grupuri de populație”. Câteva dintre aceste acţiuni enumerate: Platforma ROVACCINARE, conturi de Social Мᴇᴅιa, materiale postate de conturi ale institutiilor publice, conferințe săptămânale şi informări zilnice de presă. Participarea celor care se ocupă de campania de vacccinare la emisiuni de informare face parte tot din strategie.

Iar CNA a transmis Aleph News că a primit spre aprobare șase spoturi, pe care le va dezbate într-una dintre ședințele viitoare. Dacă autoritățile i-ar atrage pe cei nehotărâți, am fi foarte aproape de pragul de 70% necesar imunizării în masă. Adică, cele 10 milioane de cetățeni fix din strategia Guvernului, scrie newsfloe.com.

Pe același subiect

Join the Discussion

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top